Sjokolade-pannekoek

Sjokolade-pannekoek

(sowat 8 – 10 pannekoeke)

310 ml melk

1 eier

15 ml botter, gesmelt

140 g (250 ml) koekmeel

30 g (80 ml) kakao

50 g (65 ml) suiker

2,5 ml bakpoeier

knippie sout

Klits melk, eier en gesmelte botter saam. Sif meel, kakao, suiker, bakpoeier en sout saam. Maak holte in middel van droë bestanddele. Voeg melkmengsel stadig by terwyl jy aanhoudend klits. Maak seker daar is geen klonte nie. Maak toe met kombuislap en laat beslag sowat 30 minute staan. Verhit ’n 24 cm- kleefvrye pan. Skep van die beslag in die pan en bak tot borrels wys. Draai om en braai nog sowat 2 – 3 minute aan die ander kant. Bak res van pannekoeke. Smeer sjokoladevla oor elke pannekoek en vou toe. Sit voor.

Wenk
Sit gaar pannekoeke op ’n bord en maak toe met kleefplastiek. Dit hou die pannekoek sag, sodat dit makliker vou.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s