Paptertjies

Paptertjies

Genoeg vir: 12 happiegroot tertjies
Bereidingstyd: 20 minute

• 250 ml mieliemeel, gaargemaak om stywe pap te vorm
• 125 ml chakalaka
• fyngerasperde kaas

Spuit ’n muffinpan met klein holtes goed met kleefwerende sproei. Skep ’n teelepel
gaar pap in elke holte en druk dit vas om ’n dik doppie te vorm. Skep ’n bietjie chakalaka in elkeen en strooi kaas bo-op. Bak die tertjies in ’n warm oond tot die kaas gesmelt is. Die chakalaka kan ook met tuisgemaakte tamatiesmoor vervang word.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s