Peppermin Crisp tert

Peppermint Crisp-tert

Bereiding: 10 minute
Verkoeltyd: 6 uur
Genoeg vir 6 of meer mense

250 ml (1 k) vars room
397 g (1 blik) karamel-kondensmelk
3 x 49 g Peppermint Crisp-sjokolade
200 g (1 pakkie) Tea Lover’s-koekies

Klits die room styf.
Voeg die kondensmelk en die helfte van die fyngemaakte sjokolade by en roer liggies.
Moet dit nie weer klits nie, want dan sal die room loperig raak en nie behoorlik set nie.
Sit die koekies in ’n verwerker en blits tot dit soos broodkrummels is.
Maak ’n laag van koekiekrummels in jou gekose bak.
Versprei die helfte van die roommengsel oor die koekies en bestrooi met ’n bietjie sjokolade.
Skep nog ’n laag koekiekrummels en room en bedek met die oorblywende sjokolade.
Verkoel minstens 6 uur sodat die nagereg kan afkoel en set

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s